Jam Session con mucho Arte

Las clases continúan, los alumnos de Relaciones Internacionales han ido a una charla en el instituto de Iberoamérica impartida por el profesor Dr. Manuel Alcántara para analizar la historia política de América Latina. Por otro lado, la clase de gastronomía han cocinado torrijas y patatas meneás, dos platos muy típicos de Salamanca que se realizan durante la Semana Santa. Al llegar la tarde, los más deportistas han jugado al rugby. Después, se celebró una charla organizada por la Universidad de Salamanca donde se analizaba el ocio en España, particularmente los deportes. Para finalizar, por la noche todo el mundo disfrutó de una espectacular Jam session donde los alumnos escucharon música en directo y además tuvieron la oportunidad de participar también en el espectáculo. Fue una noche llena de talento.

After a relaxed Sunday, classes continue with the International Relations class attending a lecture at the Institute of Latin America given by Professor Dr. Manuel Alcantara to analyze the political history of Latin America. On the other hand, the Gastronomy students made torrijas, Spain’s take on French toast, and mashed potatoes mixed with many tasty ingredients, two very typical dishes of Salamanca enjoyed during Holy Week. In the afternoon, the athletes of LaDespa 2016 played rugby with faculty members teaching those new to the game how to play. One of our Culture and Cuisine teachers was even the referee. Afterwards, a talk organized by the University of Salamanca analyzed Spain’s cultural methods for leisure, specifically sports. Finally, at night everyone enjoyed a spectacular jam session where students listened to live music and also had the opportunity to participate in the show. It was a night full of talent!